Design Thinking – frokostseminar hos Miles

Register

Frokostmøtet 4. desember er fullbooket, men siden pågangen har vært så stor setter vi nå opp en ekstra workshop onsdag 11. desember. Her får du anledning til å være med på en ny gratis workshop med Anne Lise og Elin. Vi starter dagen med en deilig frokost etterfulgt av en praktisk innføring i DesignThinking i våre lokaler i O.J. Brochs gate 16A.

When

11. December.

Time: 08:30 - 11:30


What

Dette er en hands on workshop hvor du får prøve metoden selv. Ikke minst får du med deg noen gode verktøy på veien videre.

Design Thinking er en anerkjent tverrfaglig innovasjonsmetodikk, som kan brukes både for produkter, tjenester og prosesser. Metodikken er et verktøy som brukes i en tidlig fase – når du ikke er helt sikker på hva problemet eller behovet egentlig er, eller ikke helt vet hva løsningen skal være.

Du får en intensiv og praktisk gjennomgang av hele design thinking prosessen, med andre ord blir det mer design doing enn design thinking!

Design Thinking bygger på fem grunnleggende prinsipper; brukersentrert, helhetlig, samskapende, visuelt og testet. Vi jobber oss gjennom de fem fasene, forstå/definere/idégenerere/prototype/teste, av prosessen med et case og gir deg nyttige verktøy og tips for gjennomføring

Anne Lise og Elin vil lose deg trygt gjennom workshopen. De er begge oppdratt i metodikken fra det tverrfaglige studiet Strategic Design for Innovation på NHH/UIB/HVL, og har også jobbet som coach/veileder på studiet etter at de selv var ferdig utdannet.

Agenda for dagen:
08.30 – Frokost
09.00 – Velkommen med daglig tjener, Kate Henriksen
09.10 – Intro til DesignThinking
09.30 – Workshop (avsluttes ca 11.30)

NB! Workshopen 4.12 er full, påmeldingen under gjelder for onsdag 11.12 – påmeldingsfrist 6. desember:

Where

Miles
O.J. Brochs gate 16A
5006 Bergen

Register

Organizer

Miles