Digital sikkerhet på 45 min

Register

Hvordan står det til med IT-sikkerheten når hele landet har hjemmekontor? Sikkerhetsekspert Cecilie Wian loser deg gjennom dos and don’ts i uvanlige tider, enten du er en helt vanlig bruker eller leder en stor stab med ansatte.

When

2. April.

Time: 12:00 - 12:45


What

Organized by Knowit Norge

Cecilie Wian har bakgrunn som pedagog og interaksjonsspesialist, og har i lang tid jobbet i grensesnittet mellom mennesker og maskiner.

Hun jobber til daglig med IT-sikkerhet i Knowit i Bergen, har holdt foredrag på flere store IT-konferanser og har en spesiell forkjærlighet for alt som handler om passord.

På webinaret torsdag 2. april kl 12.00 – 12.45 gir Cecilie deg enkle tips for hvordan du og dine kan unngå å gå på en smell. Altså «Digital sikkerhet på 45 minutter»

Enkle idéer som gjør hverdagen på hjemmekontoret både enklere og tryggere for deg og dine. Og enkle grep, som kan gjøre en stor forskjell for deg som bruker.

Vi sender ut lenke til alle påmeldte på mail i forkant av seminaret.

Kurset passer for:

Alle som har en datamaskin eller smarttelefon tilknyttet internett.

Foredragsholder:

Cecilie Wian er seniorkonsulent i Knowit Consulting Bergen og jobber med sikkerhets- og risikobasert testing for en rekke kunder.

Du kan knytte kontakt med henne på Linkedin https://www.linkedin.com/in/lcwian/ eller sende mail til cecilie.wian@knowit.no

Where

Online

Register

Organizer

Knowit Norge