Email- og dokumentbot – lansering av framtidens automasjonsverktøy

Sign up

Den første bølgen innen intelligent automasjon ble drevet av teknologier som RPA og chatbots. Nå er den neste bølgen på vei, og vil domineres av nyskapende teknologier som utvider verktøykassen og øker mulighetsrommet av hva som lar seg automatisere. To eksempler på denne typen teknologi er email- og dokumentbot – og det er nettopp dette som blir fokus i vårt neste webinar.

When

27. May.

Time: 09:30 - 10:15


What

Organized by Knowit.

Mulighetene email- og dokumentbot gir for kundeservice og back-office funksjoner er betydelige, noe som befestes i en attraktiv ROI. Manuell håndtering av email og dokumenter utgjør fortsatt en stor del av arbeidet som gjøres i disse funksjonene, og grunnet ustrukturerte data har dette vært domener som vanskelig har latt seg automatisere – frem til nå!

Jobber du i organisasjoner eller avdelinger der mail- og dokumenthåndtering utgjør en betydelig del av arbeidsbelastningen? Er du interessert i å få et innblikk i hva den neste bølgen med automasjonsverktøy vil bringe av muligheter? Da er dette et webinar du ikke skal gå glipp av!

Gjennom et 45 minutters webinar vil vi introdusere hva email- og dokumentbots er, og hvordan teknologien fungerer. Videre vil vi presentere relevante use-case og hva som kreves for å realisere verdi gjennom adopsjon av slike verktøy.

Webinaret holdes av Håkon Granvik og Ole Kristian Haug som leder Knowit Insight sin satsning på intelligent automasjon. Med seg får de også co-founder og COO i Simplifai, Erik Leung.

Where

Online

Sign up

Organizer

Knowit