Morgenmøte med Frode Bjerkestrand

Tickets

BT inviterer til morgenmøte med Frode Bjerkestrand

When

31. May.

Time: 09:00 - 10:00


What

Klassisk møter jazz, Andsnes møter Neset

Det blir et spesielt musikalsk toppmøte under Festspillene i Bergen i år. Mestersaksofonist, komponist og osing Marius Neset skal spille egne verker med mesterpianist og karmøybu Leif Ove Andsnes som sidekick. Dette må de få snakke om. 

Hvordan utspiller et sånt samarbeid mellom to musikere av verdensformat seg? Hvordan forbereder de seg? Hvor tror de talentet kommer fra? Og hvem av dem bestemmer egentlig? 

Disse og andre spørsmål skal de få svare på, i samtale med BTs kulturredaktør Frode Bjerkestrand.

Arrangementet krever påmelding i forkant, og det koster 50,- for BT-abonnenter og 150,- for ikke-abonnenter. Det vil bli servert kaffe og papiravis til fremmøtte.

Meld deg på her: https://bt.hoopla.no/sales/2480603702

Akkurat nå har vi vårkampanje og du kan få valgfritt abonnement i tre måneder for kun kr 150,- https://kundeportal.bt.no/vaarkampanje-2018/

Leif Ove Andsnes: Med sin imponerende teknikk og nyskapende tolkninger har den berømte pianisten vunnet anerkjennelse over hele verden. The New York Times har kalt Leif Ove Andsnes «en pianist med myndig eleganse, kraft og innsikt».

Marius Neset: Mottok i 2017 den prestisjetunge tyske musikkprisen Echo Jazz for albumet Snowmelt med London Sinfonietta, og ble nominert til Spellemannsprisen i 2018 for Circle of Chimes.

(Informasjon hentet fra Wikipedia og Festpillene)

Where

Media City Bergen
Lars Hillesgate 30
5008 Bergen

Tickets

Organizer

BT og Media City Bergen