Treff blink med feedback loops

Sign up

Når justeringer og feedback settes i system, blir prosjekter bedre. Hør hvordan feedback loops kan løfte et prosjekt – uansett fagdisiplin.

When

16. October.

Time: 13:00 - 13:30


What

Organized by Knowit.

Vellykkede prosjekter blir best når justeringer og feedback underveis blir satt i system. Hvordan gripe det an? Utvikler og fagleder Patrick Monslaup viser hvordan feedback loops kan løfte et prosjekt – uavhengig av fagdisiplin.

Å treffe blinken med prosjekt er en vanskelig kunst som fort kan feile. Det er mye som skal klaffe, og det du gjerne ser for deg løsningen skal bli er ofte veldig forskjellig fra hvordan det ender opp. 

Det er mange verktøy eller teknikker som brukes for å peile inn mot et mål. Fokuset for webinaret i dag er feedback loops. Dette er enkelt forklart at du i løpet av et prosjekt sørger for å få input fra alle parter, i tillegg til at du kontinuerlig gjør justeringer på produktet ditt basert på dette. Et enkelt eksempel på dette er en brukertest, hvor du observerer noen som prøver produktet ditt - eller en prototype av det.På vårt gratis webinar fredag 16. oktober fra kl 13.00-13.30 blir du litt klokere på hvordan du kan sette feedback i system. Patrick vil gå i dybden på ulike feedback loops som brukes i utviklingsprosjekt, og hvilken problemer de brukes for å løse. Målet? At du som webinardeltaker skal bli enda mer obs på hvilke verktøy som finnes, slik at vi kan lage bedre løsninger som treffer midt i blinken.

Under webinaret vil vi komme innom både:

• Iterasjoner, prototype og design thinking (interaksjonsdesign/ux)

• Agile teknikker, Scrum, review, retropective og daily (utvikling)

• A/B-testing gjennom integrerte verktøy (marketing/analytics)

Patrick Monslaup er til daglig fagleder, utvikler og jobber blant annet med å utvikle nye tjenester for Storebrand Helseforsikring.

Where

Online

Sign up

Organizer

Knowit