Vestlandskonferansen 2018 - Brytningstid: The Valley & Vestlandet

Register

Vestlandskonferansen 2018 vil hente massevis av inspirasjon fra Silicon Valley inn til Bergen. Du vil møte toppnavn som er villige til å dele av sin kunnskap og presentere superrelevante cases. Derfor blir konferansen interessant for deg som leder innen privat næringsliv eller offentlig forvaltning på Vestlandet mellom Ålesund og Jæren.

When

15. March.

Time: 09:00 - 16:00


What

Arrangør: Sparebanken Vest

Silicon Valley fremstår som et eksempel til inspirasjon og etterfølgelse. I denne regionen ligger hovedkvarterene til blant annet Apple, Google, Facebook, Cisco, Netflix, Intel og Salesforce. Regionen har et komplett økosystem med gründere, selskaper, universiteter/akademia og risikovillig kapital som gjør den til en smeltedigel for innovasjon og vekst. I Bergen på Vestlandskonferansen 15. mars, skal vi suge ut kunnskap fra disse selskapene. Vi samler nå noen av de beste casene og foredragsholderne.

EN BRO BYGGES MELLOM SILICON VALLEY OG VESTLANDET

Det er en målsetting at de vi bringer inn fra Silicon Valley også skal la seg inspirere av oss, vi skal starte å bygge en bro mellom regionene. Derfor skal vi dele med deg Vestlandets mest relevante og spennende cases.

BRYTNINGSTID: LA OSS LÆRE OG BLI INSPIRERT AV DE BESTE

For at Vestlandets skal lykkes med omstilling kreves endringskapasitet, dristighet og mot hos eiere, ledere, medarbeidere og det offentlige. Er dette noe du som leder kjenner på kroppen, sett allerede nå av torsdag 15 mars og la deg inspirere av de beste.

Følg oss på Facebook for oppdatert informasjon. Gi oss kontaktinformasjonen din under så kan vi holde deg orientert om programmet. Dette er en gratis konferanse initiert av Sparebanken Vest. Vi ønsker å samle de mest ambisiøse lederne på Vestlandet.

Where

Grieghallen
Edvard Griegs plass 1
5015 Bergen

Register

Organizer

Sparebanken Vest