mcb tech .23

Påmelding

Dette er Media City Bergens flaggskipkonferanse for fremtidsrettede ledere

When

8. June.

Time: 09:00 - 16:00


What

Takket være ny teknologi beveger verden seg raskere enn noen gang tidligere. For å overleve og vokse i dette skiftende landskapet, er det essensielt å holde seg oppdatert og justere virksomhetsstrategiene for fremtiden.

På mcb tech .23 får du innsikt og inspirasjon fra noen av verdens ledende eksperter på innovasjon, produktutvikling, strategi og ledelse. Lær hvordan du kan utnytte nye muligheter, overvinne utfordringer og bruke digitale strategier for å sikre langsiktig suksess. Med nye perspektiver og innovative idéer, legger konferansen til rette for at du skal bli inspirert og klar for fremtidens utfordringer. Ikke gå glipp av muligheten til å være en del av mcb tech .23 – det perfekte arrangementet for fremtidsrettede ledere som deg!Marty Cagan

Grunnlegger og partner, Silicon Valley Product Group.
Før han grunnla Silicon Valley Product Group for å forfølge sine interesser med å hjelpe andre å skape vellykkede produkter gjennom skriving, taler, rådgivning og coaching, jobbet Marty Cagan som en leder for å definere og bygge produkter for noen av verdens mest vellykkede selskaper, inkludert HP Labs, Netscape Communications og eBay. Som en del av sitt arbeid med Silicon Valley Product Group, blir Marty invitert som foredragsholder på store konferanser og hos ledende selskaper over hele verden.

Kjersti Løken Stavrum

Daglig leder, Stiftelsen Tinius.
Kjersti Løken Stavrum er juryleder for Anne Jacobsens minnepris. Hun
har bakgrunn som journalist og redaktør. Hun er daglig leder av Stiftelsen Tinius-den kontrollerende eieren av Schibsted ASA, har vært styreleder i Norsk PEN og ledet av Ytringsfrihetskommisjonen. Løken Stavrum har tidligere vært generalsekretær i Norsk Presseforbund, er utdannet statsviter og har en master i ledelse.

Björn Myreze

Serieentreprenør.

Björn startet på gutterommet da han var 9 år og drømte om å nå ut til hele verden. Han startet sin første TV-kanal da han var 12 år gammel og fikk jobb i TV 2 som 16 åring. Siden da har han jobbet med alt fra Kaizers Orchestra til Heidi Klum, TV 2 til Warner Brothers. Björn er CEO og grunnlegger av Myreze, en verdensledende leverandør innen visuell kommunikasjon.

Where

Atlantis, MCB Auditorium

Påmelding

Organizer

Media City Bergen