Åpent arrangement: Nysgjerrig på innovasjon? Lyst å lære mer?

Innovasjon “101” er et arrangement designet for å inspirere, oppfordre og belyse viktigheten av innovasjon på tvers av alle fag- og studieretninger. Connect og HVL Skape har invitert fire fremstående gründere som vil dele sine personlige reiser, suksesser og utfordringer, og gi deg et innblikk i deres verden av innovasjon.

When

18. April.

Time: 18:00 - 21:00


What

Klar for en dypdykk i innovasjon og entreprenørskap?

Bli med på Innovasjon 101 – eventet som er skreddersydd for deg som er nysgjerrig på fremtidens muligheter, uansett om du er student på jakt etter inspirasjon eller en ung profesjonell som søker nye utfordringer.

Dette er en unik sjanse til å møte inspirerende gründere som deler sine reiser, fra de første stegene til de store gjennombruddene. Gjennom personlige historier får du innsikt i hvordan de har utfordret det etablerte, tenkt nytt, og skapt verdi for samfunnet. 

Enten din interesse ligger i teknologi, helse, utdanning eller noe helt annet, tilbyr Innovasjon 101 en plattform for å utforske, og kanskje også komme opp med nye ideer! Arrangementet er for alle studenter som er nysgjerrige på innovasjon og er åpent for alle interesserte, uansett forkunnskaper. 

TIDTorsdag 18 apr. kl 18:00-21:00
STED: Media City Bergen

Les mer om arrangementet og meld deg på 

Where

Media City Bergen
Lars Hilles Gate 30
5008 Bergen

Organizer

Connect Vest-Norge og HVL Skape