Beskyttelse av innovasjon – De 5 spørsmålene bedriftene må kunne svare på om IPR

Les mer

Uansett om du er gründer eller en etablert bedrift vil riktig håndtering av immaterielle verdier (varemerker, design, patent, kunnskap, åndsverk, m.fl.) være avgjørende for å redusere risiko og styrke konkurranseevnen. Enten du ser etter investorer, samarbeidspartnere eller nye markeder vil en solid IPR-strategi være et viktig verktøy for å nå dine mål.

When

14. September.

Time: 10:00 - 11:00


What

Organized by Innovasjon Norge 

I denne sesjonen vil vi gå gjennom HVA immaterielle verdier egentlig er, HVORFOR IPR er viktig for både små og store selskaper, og ikke minst de 5 spørsmålene enhver bedrift med vekstambisjoner må kunne svare tydelig på. Det vil også vises verktøy og relevante kilder til informasjon.

Sesjonen holdes av Felipe Aguilera-Børresen, senior IPR-rådgiver i Innovasjon Norge. Han har over 20 års erfaring med IPR og har bistått flere hundre bedrifter med beskyttelse og kommersiell utnyttelse av immaterielle verdier. Aguilera-Børresen har representert Norge i Europakommisjonens ekspertgruppe for håndheving av immaterielle verdier og andre internasjonale fora, og er en erfaren foredragsholder med IPR-strategi som tema.

Where

Online

Les mer

Organizer

Innovasjon Norge