Bli med på Demo Day Vestland

Les mer

27. oktober gjentar vi suksessen med Demo Day Vestland, og åpner dørene på Marineholmen for investorer og investorklare oppstartsselskaper. Vi inviterer 30 utvalgte startups til å pitche for 200 investorer i Auditoriet på VilVite. En hel dag skal fylles med spennende presentasjoner og møter, som vil lede til videre vekst for Vestlandets næringsliv.

When

27. October.

Time: 10:30 - 23:00


What

Organized by VIS Innovasjon 

Foreløpig program

Dørene åpner kl. 10.30, med lett servering frem til programstart kl. 11.00. Fra kl. 11.00 – kl. 17.00 skal 30 utvalgte selskaper bransjevis pitche. Selskapene deles inn i kategoriene hav, energi, helse og teknologi. I etterkant av arrangementet blir det avholdt et uformelt afterparty.

Hvem står bak Demo Day Vestland 2021? 

Demo Day Vestland 2021 kommer i år i ny drakt, prydet av samarbeidspartnere fra hele Vestland. Det er nå et arrangement av, og for, hele økosystemet innen entreprenørskap i Vestland.  

Arrangementets målsetning er å være årets viktigste møteplass for å skape koblinger mellom tidligfase-investorer og Vestlandets oppstartsselskaper. Demo Day Vestland 2021 danner grunnlaget for gode samarbeid, avtaler og utvidet nettverk for deltakere, bidragsytere og samarbeidspartnere. Her skal fremtidens næringsliv samles, oppleves og skapes!  

Ansvarlig arrangør og prosjektgruppe består av representanter fra Connect BAN (Janicke Allers og Marcus A. Olsen) og VIS Startup (Sara Schreiner og Ove Gjelsvik). Prosjektgruppen har gjennomført to workshops med aktører fra Vestlandets økosystem for innovasjon, i tillegg til mange arbeidsmøter med positive og rause entreprenører fra hele økosystemet.  

Har du spørsmål eller ønsker å bidra inn til prosjektgruppen? Send oss en epost til:  [email protected]. 

Where

Bergen
Thormøhlens Gate 53
5008 Bergen

Les mer

Organizer

VIS