Demo Day Vestland 2022

Les mer

VIS gjentar suksessen og inviterer investorer og investorklare selskaper til Demo Day Vestland. Sett av 21. september og gjør deg klar for en hel dag fylt med pitching og spennende møter!

When

21. September.

Time: 09:00 - 16:00


What

Organisert av VIS

Demo Day Vestland er en unik møteplass for investorer og investeringsklare selskaper. Her inviteres utvalgte oppstartsselskaper til å pitche sine ideer for en fullsatt sal av investorer. Målet med eventet er å koble de gode ideene med kapital, og sikre at næringslivet i vest er i vekst.

Demo Day Vestland 2022 er et event for og av hele økosystemet innen entreprenørskap i Vestland. VIS – Vestlandets innovasjonsselskap, NCE Finance Innovation og Connect er ansvarlig arrangør, med viktige partnere og bidragsytere fra hele regionen. Arrangementets målsetting er å være årets viktigste møteplass for å skape koblinger mellom tidligfaseinvestorer og Vestlandets oppstartsselskaper. Demo Day Vestland 2022 danner grunnlaget for gode samarbeid, avtaler og utvidet nettverk for deltakere, bidragsytere og samarbeidspartnere. Her skal fremtidens næringsliv samles, oppleves og skapes!

Påmelding for investorklare selskaper
Er ditt oppstartsselskap på jakt etter vekstkapital? Eller planlegger dere emisjon i høst? Meld deg på Demo Day Vestland og bli et av utvalgte selskaper som får pitche for en fullsatt sal av investorer.

Krav til deltakelse: 

  • Selskapet ditt er investorklart og skal hente kapital høsten 2022, eller har en nært forestående emisjon.

Søknader behandles fortløpende. Mer informasjon blir tilsendt etter godkjent registrering. Registrer deg her.

Påmelding for investorer
Demo Day Vestland er en unik arena for deg som er investor. Her får du innblikk i hva som rører seg i gründermiljøet i vest og hvilke ideer det er verdt å investere i. I tillegg blir du kjent med andre investorer som er like ivrig som deg etter å finne de gode casene.

Arrangementet er gratis for investorer. Begrenset antall plasser. Meld deg på her.

 

Where

VIS
Thormøhlensgate 51
5006 Bergen

Les mer

Organizer

VIS