Digital eksportlunsj - Hvordan lykkes med forretninger i Storbritannia

Les mer

Er du nysgjerrig på markeder utenfor Norge og ønsker en rask introduksjon til hvilke muligheter og utfordringer det er for norske selskaper som ønsker å satse i Storbritannia?

When

14. September.

Time: 11:00 - 11:30


What

Organized by Innovasjon Norge 

Storbritannia er en av verdens største økonomier, og hovedstaden London er rangert som Europas ledende destinasjon for teknologi og finansielle tjenester. Den britiske regjeringen har i lang tid investert i forskning og innovasjon, noe som har ført til at Storbritannia nå er ledende innenfor en rekke viktige sektorer, som i stor grad tiltrekker seg utenlandske investeringer.

Bli med på vår digitale eksportlunsj hvor leder for Innovasjon Norges kontor i London, Hilde Hukkelberg deler sin erfaring og innsikt i det britiske markedet.

Det vil også være mulighet for å stille spørsmål direkte til Hilde som har lang erfaring med å gi råd til selskaper som ønkser å skalere sin virksomhet internasjonalt. Hilde har hatt ulike lederroller og styreverv både USA, London og Norge, og leder nå flere nye kommersialiseringstiltak innen IIoT, maskinlæring og kunstig intelligens i samarbeid med Norges ledende teknologiske oppskaleringer gjennom Innovasjon Norges Tech City Executive Accelerator (TEA) program.

Where

Online

Les mer

Organizer

Innovasjon Norge