Digital eksportlunsj med Innovasjon Norge - Hvordan lykkes med forretninger i India

Les mer

Er du nysgjerrig på markeder utenfor Norge og ønsker en rask introduksjon til hvilke muligheter og utfordringer det er for norske selskaper som ønsker å satse i India?

When

16. September.

Time: 11:00 - 11:30


What

Organized by Innovasjon Norge 

India er med sine 1,3 milliarder innbyggere verdens nest mest folkerike land og en av verdens raskest voksende økonomier. Landet består av 29 stater og 7 unionsterritorier, og styringsdelingen mellom sentrale og regionale myndigheter er en stor utfordring for de fleste multinasjonale selskaper i India. Likevel går landet i riktig retning på Verdensbankens "Ease of Doing Business"-ranking, på grunn av nylige reformer, enklere tilgang til strøm og strømlinjeforming av byggetillatelser. Norske selskaper kan finne muligheter i India innenfor alle de viktigste norske sektorene.

Bli med på vår digitale eksportlunsj hvor leder for Innovasjon Norges kontor i India, Cristian Rodrigo Valdes Carter deler sin erfaring og innsikt i det indiske markedet.

Det vil også være mulighet for å stille spørsmål direkte til Cristian som har bred erfaring fra norsk næringsliv gjennom ulike lederroller og styreverv i både private og offentlige selskap.

Where

Online

Les mer

Organizer

Innovasjon Norge