En introduksjon til anbefalingssystemer

Les mer

Anbefalingssystemer er over alt i våre digitale liv. De lar oss blant annet finne filmer og forbedre søk. Men hvordan virker de egentlig?

When

6. January.

Time: 11:00 - 11:30


What

I Knowit talks: En introduksjon til anbefalingssystemer torsdag 6. januar kl 11.00-11.30 vil data scientist og fullstack-utvikler Johnny Bjånesøy gi oss et innblikk under panseret i en viktig del av våre digitale liv, anbefalingssystemer.

I talken forklarer han hvordan systemene virker, hvordan de implementeres og de viktigste bruksområdene. Presentasjonen passer for alle som er nysgjerrige på anbefalingssystemer, og krever ingen forkunnskaper om maskinlæring.

Målet er å kunne gi et godt utgangspunkt for å dykke dypere inn i tematikken, eller for å få et innblikk i hvordan det hele henger sammen. Talken blir holdt på engelsk.

Johnny Bjånesøy jobber i Knowit Experience i Bergen og er involvert i faggruppen for AI. Johnny sin masteroppgave i informasjonsvitenskap fokuserte på multi-liste presentasjon av anbefalingssystemer, og han har et konstant behov for å snakke om detaljer rundt optimal UX og dataprosessering til alle som er villig til å lytte.

Where

Online

Organizer

Knowit