For Klyngebedrifter: Hvordan skiller AI for bedrifter seg fra ChatGPT?

IBM presenterer watsonx for medlemsvirksomheter tilknyttet klyngene NCE MEDIA, NCE SEAFOOD INNOVATION, GCE OCEAN TECHNOLOGY, NCE FINANCE INNOVATION og PROPTECH INNOVATION.

When

13. September.

Time: 13:00 - 15:00


What

IBM presenterer watsonx for medlemsvirksomheter tilknyttet klyngene NCE MEDIA, NCE SEAFOOD INNOVATION, GCE OCEAN TECHNOLOGY, NCE FINANCE INNOVATION OG PROPTECH INNOVATION

I følge en fersk rapport fra McKinsey kan generativ AI tilføre billioner av dollar i verdi til den globale økonomien, og anslår at generativ AI kan legge til tilsvarende $ 2.6 billioner til $ 4.4 billioner årlig på tvers av de 63 brukstilfellene de analyserte - til sammenligning var Storbritannias hele BNP i 2021 $ 3.1 billioner.

Men hvordan skal selskaper faktisk klare å optimalisere mulighetene i generativ AI, samtidig som man ivaretar sikkerhet, personvern og ikke minst tillit til teknologien og løsningene? Og hva er egentlig forskjellen på ChatGPT og AI for bedrifter? IBM har jobbet med AI i flere tiår, og lanserte i mai deres nye data- og AI-plattform for bedrifter- watsonx.

For å lære mer om hvordan du som virksomhet kan ta i bruk AI i storskala på en etisk forsvarlig, effektiv og verdiskapende metode, meld deg på seminaret

Where

MCB Medielab, 9. etasje, tårn 3
Lars Hilles gate 30
5008 Bergen

Read more

Organizer

Norwegian Cognitive Center