From startup to scaleup

Meld deg på

Deling av erfaringer som er opparbeidet og mønstre som er identifisert etter å ha jobbet med hundrevis av oppstartselskaper som gjør seg klare til skalering.

When

19. September.

Time: 11:00 - 13:00


What

Velkommen til et uformelt lunch-seminar i våre lokaler i MCB hvor du vil få en OPPdatering om våre tjenester, og påfyll av kompetanse om internasjonal skalering i praksis - fra vår ekspert; Ola Forsstrom-Olsson v/Innovasjon Norges kontor i New York.

Dette er en del av InnovasjonsukenOPP

Vilkår for Innovasjon Norge sine arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement. Les våre standardvilkår for arrangementer.

Where

Lars Hilles gate 30
5008 Bergen

Meld deg på

Organizer

Innovasjon Norge