Lederens verktøykasse - Hvordan storytelling brukes strategisk

Les mer og meld deg på

Storytelling påvirker arbeidslivet i alt fra organisasjonskultur til børsnoteringer. Forstå hvordan historier fungerer og lær deg å bruke dem strategisk.

When

29. April.

Time: 08:30 - 10:00


What

Organisert av Handelshøyskolen BI

Lederens verktøykasse er Handelshøyskolen BIs månedlige frokostseminar og nettverksmøteplass for deg som vil være faglig oppdatert på tema som er relevant for ledere. Lær om aktuell forskning fra BIs flinke forelesere og få nyttige tips for din jobbhverdag. Kom på Lederens verktøykasse og bli servert rykende fersk kunnskap og rundstykker til frokost! Det er også mulig å delta digitalt.

Hvordan storytelling brukes strategisk
Historier spiller på følelsene våre og skaper mening, - også i arbeidslivet. Historiene som fortelles innenfor organisasjoner kan gjøre ledere til helter eller skurker, og de som fortelles om organisasjoner kan skape eller ødelegge betydelige verdier. Nytten av å kunne påvirke og styre historiefortellingen er dermed åpenbar.

Assistant Professor Terje Gaustad har doktorgrad i strategisk ledelse og 20 års profesjonell bakgrunn fra den internasjonale filmbransjen, hvor han som produsent jobbet tett på manusforfattere og regissører med å identifisere og forme historier for gitte målgrupper. I denne utgaven av Lederens verktøykasse vil Terje Gaustad snakke om hvordan du bedre kan forstå historier, deres påvirkningskraft, og bruke storytelling på en strategisk måte.

Program

Kl. 08:30 - 09:00 Mingling med andre deltakere, kaffe/te og lett servering

Kl. 09:00 - 09:45 Hvordan storytelling brukes strategisk

Kl. 09.45 - 10:00 Spørsmål og svar

Where

Campus Oslo - auditorium A1-040
Nydalsveien 37
0484 Oslo

Les mer og meld deg på

Organizer

Handeshøyskolen BI