Safer Internet Day 8. februar 2022: Stopp netthat!

Les mer

SID 2022 vil handle om hets og hatprat på nett.

When

8. February.

Time: 10:00 - 11:00


What

Organisert av Medietilsynet

Safer Internet Day nærmer seg – og 8. februar 2022 markeres igjen denne dagen i over 100 land verden over. Medietilsynet er Norges Safer Internet Centre, og representerer Norge i det europeiske samarbeidet under Connecting Europe Facility-programmet.

I 2022 setter vi fokus på netthets, og vil ha et arrangement 8. februar på Fyrstikkalléen skole F21 i Oslo som markerer starten på en kampanje rettet mot ungdom. Medietilsynet samarbeider med youtuber og influenser Herman Dahl, som vil bidra med innhold på i sine sosiale medier-kanaler. Herman er godt kjent blant norske barn og unge, og har en stemme mange unge vil lytte til. Vi er glade for å ha han med på laget!

Under arrangementet møter du også blant andre kulturminister Anette Trettebergstuen og hatkrimgruppa i Oslo-politiet. Dette er en sending som passer for både voksne og barn – og kan gjenbrukes som en skoletime om netthat.

Save the date! Påmelding til digitalt arrangement finner du på nettsiden. Informasjon om hvordan du kan se sendingen kommer. Følg arrangementet på Facebook.

Arrangementet er gratis.

Where


Les mer

Organizer

Medietilsynet