Show & Tell

Les mer

I denne utgaven av Show & Tell møter du fra BA, Avisa Hordaland og NHH.

When

9. February.

Time: 15:00 - 16:30


What

Show & Tell er klynges uformelle arena hvor du møter andre klyngemedlemmer, blir kjent med nye medlemmer og får høre om de siste innovasjonene i klyngen. Etter presentasjonene blir det mingling, pizza og noe godt i glasset.

På denne Show & Tell får du vite mer om:

Slik begynte lokalavisen å tenke nytt om helse, BA

Pandemien snudde opp ned på hverdagen i avisredaksjonene. Samtidig fikk den lokalavisen i Bergen til å tenke helt nytt rundt helsedekningen. Fagleder for helsegruppen Ina Linn Olsvoll og mangeårig helsejournalist Katherine Ferguson forteller om hvorfor helse nå har blitt ett av satsningsområdene for lokalavisen.

Du vil ikke tro hva jeg skal fortelle om norsk avisøkonomi!, NHH

Tellef Solbakk Raabe er forsker ved SNF NHH og stipendiat ved University of Cambridge. I dette foredraget presenterer han noen overraskende funn om norsk avisøkonomi, og forteller om de største utfordringene i årene som kommer.

Avisa Hordaland

Avisa Hordaland fyller 140 år i 2023 og er altså ei lokalavis med djupe røter på Voss og i kommunane rundt. Akkurat no er me 18 fast tilsette, fordelt på redaksjon og marknadsavdeling. Me opplever for tida ein god vekst digitalt, parallelt med at me gjev ut papiravis tre dagar i veka. Hausten 2023 lanserte me vår eigen nettserie, Full Tank, som handlar om motormiljøet på Voss.

--------------------

Når: 9 Februar, 15:00-16:30

Hvor: The Media Lab (9. etg, Tårn 3, Media City Bergen)

Hvem kan bli med: Medlemmer og partnere av medieklyngen

--------------------

Er du er interessert i flere arrangementer fra oss så kan du melde deg på vårt nyhetsbrev her.

Where

Medielaben, Media City Bergen, Tårn 3, 9. etasje
Lars Hillesgate 30
5008 Bergen

Details

Read more

Organizer

Media City Bergen