StudentDemo: Konsepter for en ny mobilapp

Les mer

SoundPin - sticks to places

When

11. March.

Time: 11:30 - 14:00


What

Organisert av TekLab og Universitetet i Stavanger

Velkommen til en StudentDemo der studenter pitcher fem forskjellige designforslag til en ny app kalt "SoundPin". Appen blir utviklet av startup-firmaet FerdaCast, og studentprosjektet skjer i et nytt og originalt samarbeid mellom Universitetet i Stavanger, Validé, FerdaCast og TekLab. 

Oppdraget tar utgangspunkt i "SoundPin"; en mobilapp som blir utviklet av firmaet FerdaCast med et originalt konsept basert på lokasjon, lydinnhold og sosiale medier-interaksjon. Det har vært studentenes jobb å lage konkrete forslag til hva slags interaksjon og innhold appen kan levere til brukere. Fem grupper har laget hvert sitt konsept for en konkrete målgruppe. Gruppene har arbeidet med sine prosjekter i hele vinter. De presenterer sine prosjekter med en serie ressurser: et unikt verdiforslag med en pitchvideo, designskisser for appen, eksempel på soundpins som kan oppleves i appen, brukerundersøkelser og en forretningsplan.Program
Arrangementet finner sted i rom H-316 i Ellen og Axel Lunds Hus (Hotelhøyskolebygget).
Hver gruppe får 6-7 minutter til å pitche sitt prosjekt, og får deretter en faglig tilbakemelding fra Hilde Garlid, journalist og kommunikasjonsleder i Validè og Kristina Thomsen, innholds- og prosjektutvikler i Ungt Entreprenørskap.
11.30 - 11.45. Introduksjon ved kursleder Margareth Pollestad og leder i TekLab Lars Nyre.
11.45 - 12.00. SoundLane ved Martin Simenrud, Åshild Thommasen Ramsdal, Mikael Brønmo Hansen, Caroline Malmari og Bjørn Olav Mygland.
12.00 - 12.15. Hyggetur ved Thomas Klakegg, Caroline Jensen, Sanna Kimsås, Giancarlo Gutierrez og Sindre Hjelmen.
12.15 - 12.30. Nostalgi ved Ninnie Therese Rogne Nilsen, Lorena Jaques Santos, Luisa Fernanda Sossa Pinzon og Marie Fosse.
12.30 - 12.45. Hvilepuls ved Justus Nicolai Jensen, Tuva Hilton, Nawar Nassar Alghousini og Ida Nummestad.
12.45 - 13.00. Lydjakt ved Oda Bjønnes Hanslien, Tonje Thorstad Kildal, Marte Charlotte Endal, Kevin Rex Norlander og Silje Skogstrand Moe.
13.00 - 13.15. Avsluttende kommentarer ved Geir Inge Lerang fra SoundPin/FerdaCast.
13.15 - 14.00 Lunch på TekLabs bekostning.

Where

Universitetet i Stavanger
Kjell Arholms gate 41
4021 Stavanger

Les mer

Organizer

TekLab