Velkommen til Bak Kamera!

Les mer

Jobber du med video eller TV-produksjon i en redaksjon? Streamer du direkte fra bedriftens grønnvegg-studio? Eller har du ansvaret for teknikken som muliggjør det hele? Da er dette nettverket for deg!

When

12. January.

Time: 11:00 - 12:00


What

Initiativet kommer fra flere av Medieklyngens medlemmer. Ønsket er at vi skal fasilitere et forum hvor man kan utveksle erfaringer med likesinnede om TV- og videoproduksjon – for hele spekteret fra teknikk og teknologi til god gammeldags historiefortelling. Har du et problem du ikke får løst, eller lurer på hvordan andre jobber med ulike problemstiller? Da håper vi Bak Kamera blir stedet å få svar.
 
Akkurat hvordan formatet best skrus sammen, ønsker vi å finne ut av i felleskap med dere. Men for å etablere et felleskap, må vi starte et sted. Derfor har vi gleden av å invitere dere til det aller første treffet i Bak Kamera allerede neste uke, torsdag 12. januar 2023 fra kl 11.00 til 12.00 på Zoom, eller fysisk i Kristiansand eller Bergen. Ta med deg matpakken, og bli med!
  
Første møte sendes direkte fra Fædrelandsvennens lokaler sentralt i Kristiansand, og hvis du er i den blide sørlandsbyen denne torsdagen, er du hjertelig velkommen til å delta fysisk. Vi fasiliterer også samseeing i Media City Bergen, så hvis du er her, er du hjertelig velkommen opp til oss i 9. etg i tårn tre denne formiddagen. Sitter du et annet sted i landet? Book et møterom og ta med en god kollega eller tre. Jo flere vi er, jo mer interessant blir det.
 

Uavhengig av hvor dere sitter, kan vi friste med et spennende program i dette første møtet. For hvis du blant dem som leser rulleteksten på norske TV-produksjoner med lupe, er Chris Thomas Johansen et navn du trolig har sett før. På få år har sørlendingen etablert seg som en spesialist på krevende oppdrag som 71 Grader Nord, Kompani Lauritzen, Farmen, og senest: TV 2-serien Reddet. Chris Thomas har også blitt hedret med hele to Gullruten-priser for egenproduksjonen Fotobonden.

 

Forholdene Chris Thomas jobber under, er til tider ekstreme – både fysisk og psykisk. Når helikopteret setter ham av på en avsidesliggende fjelltopp, er han utstyrt for å kunne klare seg på egen hånd i to dager. Ute i felt handler det ikke bare om å holde objektivet fritt for dugg og regndråper – det dreier vel så mye om å komme under huden på menneskene som er i fokus i linsen, når de er på sitt aller mest sårbare.

 

Gjennom samtalen vil Chris Thomas fortelle om hvordan han sjonglerer teknikk og medmennesklighetet i hverdagen. Vi får høre om hvorfor hans bakgrunn som brannmann har vært nyttig for å kunne håndtere de mest heftige inntrykkene, og hva han gjorde da han selv ble en pårørende midt under en liveproduksjon.
Vi vil tilrettelegge for en interaktiv prat med dere i salen og på Zoom, oppfordrer dere til å stille spørsmål til Chris Thomas. Husk: Dere er blant venner, så her er det ingen grunn til å være sjenert!
 
👉🏻 Meld deg på møtet her: Bak Kamera med Chris Thomas Johansen 👈🏻

Where

Fædrelandsvennen, Media City Bergen, Zoom

Les mer

Organizer

NCE Media / Media City Bergen