Magnus Hoem Iversen tar over for Guro Istad

Published 07.05.2024
– En stjerne ut, en stjerne inn.

Det sier Helge O. Svela, daglig leder i Media City Bergen, også kjent som Medieklyngen.

– Ulempen med å ansatte veldig flinke folk er at andre gjerne vil stjele dem fra deg. Guro har gjort en kjempejobb hos oss, og jeg ønsker henne lykke til i hennes nye jobb, sier Svela.

Istad (46) begynner i ny stilling som seniorrådgiver i PR-byrået Släger i midten av måneden. Samtidig går Magnus Hoem Iversen (38) over i fast stilling i Medieklyngen. Iversen har vært ansatt i et vikariat siden januar.

– Magnus har en sterk akademisk kompetanse innen mediefag, kombinert med en spennende erfaring fra politikken. Jeg er sikker på at han vil løfte oss ytterligere. I tillegg er han en sånn fyr som alle bare liker, så det er både veldig bra i en slik jobb og litt irriterende for oss andre rundt ham.

Iversen har doktorgrad i medier og kommunikasjon fra UiB, og har jobbet som politisk rådgiver og stabssjef for to byrådsledere i Bergen. Han har også vært med i programkomiteen til Nordiske Mediedager og skrevet to bøker om sosiale medier. Hans siste bok, «Skjermtid: nødhjelp til frustrerte foreldre», kommer ut 10. mai i år.