Ønsker du å sikre deg et lite stykke medieklyngehistorie?

Published 08.12.2020
Medieklyngen er 10 år i år, og i den anledning har vi selvsagt laget jubileumsbok! Boken om NCE Media er en perfekt julegave til ansatte eller samarbeidspartnere.

Jubileumsboken "Fra Nøstekaien til verden" er skrevet på norsk og tar for seg Medieklyngens historie - fra den spede starten på Nøstet i 2010 og veien ut i verden. 

Til tross for at klyngen har medlemmer over hele landet og internasjonalt, har Bergen en helt spesiell plass i dens historie. I dag kan du knapt se en nyhets- eller sportssending noe sted i verden uten å samtidig se grafikk som er blitt laget av et bergensassosiert selskap.

Da kan en sannelig spørre seg om hvordan en liten kystby i et lite land har klart å klatre helt til verdenstoppen når det gjelder utvikling av medieteknologi. Og hvordan klarte Bergen å befeste denne usannsynlige posisjonen?

Vel, i denne boken har vi etter beste evne forsøkt å besvare disse spørsmålene. Her blir du kjent med noen av de mest sentrale personene som har vært med på hele reisen, vi skal se på forhistorien - og ikke minst - vi skal se på resultatene som er oppnådd de første ti årene i Medieklyngen. 

Begrenset opplag – bestill ditt eksemplar i dag!

Du bestiller ved å sende en epost til [email protected], sørg for å inkludere antall bøker og din fakturaadresse ved bestilling.
Bøker kan hentes i medielaben fra og med 16. desember. Vi kan også sende til medlemmer utenbys.

Priser:
Medlemmer kr 199,- ekskl. mva 
Ikke-medlem: kr 399,- ekskl. mva