U35: Kan AI gjøre deg til en bedre journalist?

Meld deg på her

Published 21.11.2023
Torsdag 30.november salmes vi for å utforske hvordan.

Kunstig intelligens har kommet for å bli, men hvordan kan vi dra praktisk nytte av dette som journalister? Bli med på vår neste samling i U35-nettverket og få svar.

Vi har invitert Chris Ronald Hermansen, redaksjonsleder i TV 2, for å fortelle oss om hvordan AI kan brukes i forskjellige journalistiske prosesser, inkludert research, undersøkende journalistikk og dataanalyse. Chris Ronald vil dele ekte eksempler og demonstrere hvordan AI-verktøy kan være en game-changer i din daglige journalistiske virksomhet, og spare deg for verdifull tid.

Møtet blir interaktivt for dem som ønsker det. Vi oppfordrer deg til å ta med din laptop og ChatGPT Pluss-konto hvis du har dette. Men også uten disse verktøyene er det mye lærdom å hente av Chris Ronalds presentasjon. Du vil uansett sitte igjen med håndfaste eksempler og kunnskap om hvordan AI kan styrke din arbeidshverdag. 

Meld deg på for en ettermiddag med hands-on erfaring og nyttig innsikt. Som alltid blir det litt å spise og drikke sammen og hyggelig prat med andre unge journalister.

-------------------------------------

Chris Ronald Hermansen (34) er redaksjonsleder for Nyheter Bergen i TV 2. Han er rådgiver for kunstig intelligens i ledergruppen i mediehuset, og har ansvar for nyhetenes KI-satsinger.  Hermansen hadde ansvar for å utarbeide TV2s retningslinjer for bruk av kunstig intelligens i nyhetsredaksjonen, og er nå prosjektleder for en rekke ulike initiativ der kunstig intelligens står sentralt.  Hermansen har arbeidet i TV 2 siden 2017, og er utdannet jurist.